Рейд допомоги

Напередодні зимових канікул спеціалістами районної служби у справах дітей, кримінальної міліції, сільського голови та директора школи було проведено рейд перевірки санітарних умов проблемних сімей. Було відвідано 7 родин, де живуть діти шкільного та дошкільного віку.

Умови життя цих сімей вкрай складні. Через відсутність роботи батьків, незадовільний матеріальний стан діти проживають у складних умовах. Учасники рейду провели профілактичну бесіду з батьками про те, як покращити рівень життя. Робітники служби запропонували допомогу у оформлені документів Піташевській Оксані, порадили оздоровити ученицю 8 класу в санаторії с. Придніпровське ( Дехтюк Л.В.), вказали на незадовільний стан дитячої кімнати сім'ї Краковецької Т., привітали з днем народження Жовтонога В, учня 4 класу. Водночас було відмічено покращення умов життя сім'ї Таран.С. після проведення попередніх рейдів.

Узагальнюючи результати рейду хочеться наголосити на те, що батьки не звертаються за допомогою до відповідних служб, не шукають виходу із складних ситуацій. Лише в школі діти вживають калорійні продукти, для них організоване гаряче харчування.

Шановні батьки! Пам'ятайте! Невиконання батьківських обов'язків карається законом!

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.